Wim Tekampe

Al weer een tijd geleden ben ik door bestuur benaderd of ik interesse had om de functie van penningmeester voor de Wijkraad Duiven-West over te nemen en dat doe ik nog steeds. Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest op de financiële administratie van diverse bedrijven, maar ik ben inmiddels met pension. Vanaf juni 1986 ben ik in Duiven komen wonen en heb ook steeds in deze wijk gewoond. Samen met de overige bestuursleden en in samenwerking met de bewoners, denk ik dat er best iets leuks van te maken is.

Wim Vilters

Ik ben geboren in 1947 in Amsterdam en heb 3 kinderen en 2 kleinkinderen, sinds mei 2015 ben ik weduwnaar.  Samen met mijn vrouw heb ik een vlaaienwinkel gehad in de Elshofpassage.Tot 2013 was ik actief in de fractie van de VVD. In het verenigingsleven was ik scheidsrechter bij DVV. Ik ben lid van het Jumelage comité van Duiven dat een samenwerking verband heeft met onze partner gemeente Gemünden Am Main.  In september 2014 ben ik gevraagd om bij de Wijkraad West om iets voor onze wijk te kunnen betekenen. Om gezondheid reden moest de toenmalige voorzitter in 2015 aftreden en heb haar taak als voorzitter overgenomen. Ik vind het prettig om een bijdrage te mogen leveren aan onze mooie wijk.

Henk Feenstra

Met uitzondering van enkele jaren in het buitenland heb ik (samen met mijn vrouw) altijd in Velp gewoond. Sinds een jaar wonen we in Duiven. De laatste 30 jaar van mijn werkzame leven was ik bedrijfsleider bij een elektrotechnisch bedrijf in Arnhem. Ik heb bij verschillend sportverenigingen en commissies veel secretariaatswerk gedaan, zowel voor als na mijn pensionering. Toen ik nog maar net in Duiven woonde, was de functie van secretaris bij de Wijkraad vacant en heb ik me daarvoor beschikbaar gesteld. Het geeft mij voldoening nuttig te maken voor de samenleving, hoe bescheiden die taak ook is.

André Kok

Als loper voor de buurtpreventie team ben ik gevraagd om coordinator te worden binnen dat team. Het betekende dat ik onder de wijkraad voor verantwoording val. En ben dus daarnaast algemeen bestuurslid en doe uitvoerende taken. Mijn vak is verpleegkundige en doe dit op respiratoir unit van de longziektes in het UMC Utrecht. Ik ben geboren in Lochem in 1957, waarna ik mijn jeugd in Gorssel heb door gebracht. Na wat omzwervingen in de Achterhoek ben ik in 1988 in Duiven komen wonen. En vond het een paar jaar geleden wel eens tijd meer voor mijn wijk te gaan betekenen. Inmiddels zijn mijn twee zoons de deur al lange tijd uit, waarvan er een in Duiven nog woont en de andere is Papa in Denemarken. Dus ga ik verder als Opa maar ook voor mijn kleinkind van mijn huidige vrouw. De BPT ofwel buurtpreventie team gaat me aan het hard want het is echt nodig om vooral samen met gemeente en politie op te trekken tegen het dievengilde.

Annie Bodde

Ik ben algemeen bestuurslid. Portefeuille: Groenvoorziening en Activiteiten. Ben 74 jaar en geboren in Den Bosch drie kinderen en zeven kleinkinderen. In 2015 heb ik mijn boerderij verkocht en ben toen verhuist naar de van Goyenstraat. Wim Vilters heeft mij gevraagd om in de wijkraad bestuur te willen komen. Ik heb daar spontaan ja tegen gezegd. In 1985 heb ik samen met de toenmalige Wethouder het idee geopperd om een partner gemeente in het buitenland te zoeken voor een vriendschap verband. Wij hebben ons laten informeren bij de Europese uni en zijn zo terecht gekomen in Gemünden Am Main. Met een delegatie vrouwen die het ook leuk vonden, zijn wij afgereisd naar Gemünden. Om te onderzoeken naar de mogelijkheden voor een vriendschap verband. Juni 1988 is de vriendschap officieel ondertekend. Wij zijn nu in Gemünden op zoek naar een buurtvereniging voor een vriendschap verband met onze wijk.

Joop Le Blanc

Ik ben Joop le Blanc geboren in Den Bosch op 21 - 02 -1950. Ben nu veel in het vrijwilligers werk, nu bijna een jaar als bestuurslid in de Wijkraad Duiven-west. Daarnaast als vrijwilliger bij de Wij Kern, en bij de Liemerije in Zevenaar, en verkeersregelaar, en betrokken in de Duivense politiek. Woon al 30 jaar in Duiven, ben gescheiden en heb 2 dochters en 5 kleinkinderen. Ben wel een rasechte Bosschenaar en ga ook elk jaar terug naar Den Bosch om daar het Carnaval te vieren, dat heet dan met die dagen Oeteldonk. In 2007 ben ik in de VUT gegaan en 30 jaar gewerkt bij Menzis Zorgverzekeraar en 10 jaar in Den Bosch gewerkt dus alles bij elkaar 40 jaar. Heb nu al ruim 5 jaar relatie met mijn partner Harrie en die woont in Doetinchem. Alle vrijwilligers werk wat ik doe is leuk en nog steeds spannend om met andere mensen om te gaan.